Tapahtumat

Kylälle asumaan -illat

Tapahtuma alkaa: 12.5.2021,

Tapahtuma päättyy: 12.5.2021,

Kylälle asumaan -illat kutsuvat tutustumaan kyliin etänä!

Kylälle asumaan -ilta Pohjois-Savossa 12.5. klo 18-20

12.5. tutustumisiltojen kiertue saapuu Pohjois-Savoon, jossa lauteille nousevat Kumpunen (Siilinjärvi), Kurkimäki (Kuopio), Vesanto ja Mustinmäki (Leppävirta).

ILMOITTAUDU MUKAAN SEURAAMAAN POHJOIS-SAVON KYLÄLLE ASUMAAN -ILTAA TÄSTÄ


INFOA KYLILLE:

Onko kylänne kiinnostunut lähtemään mukaan iltaan ja kertomaan kylällänne asumisesta esimerkiksi muuttamisesta tai kakkosasumisesta kiinnostuneille osallistujille? Jos kylällänne on olemassa myytäviä tai vuokrattavia tontteja tai kiinteistöjä, tai esimerkiksi kyläkaava, niin teidän kannattaa ilman muuta markkinoida itseänne asuinpaikkana!
Ilmoittautukaa mukaan Kylälle asumaan -iltaan!
  • Ensimmäiset illat järjestetään 14.4, 28.4 ja 12.5. Jos kiinnostuneita kyliä on runsaasti, iltojen järjestämistä jatketaan kesällä ja syksyllä.
  • Kylät pääsevät kertomaan palveluistaan, aktiviteeteistaan ja vetovoimatekijöistään, tonteistaan, vapaista taloistaan ja muusta, mikä voi kiinnostaa muuttajia, jotka etsivät kotia tai kakkosasuntoa kyliltä. 
  • Suomen Kylät auttaa matalalla kynnyksellä mukaan! Tuotamme esittelyä varten valmiin, johdonmukaisen esityspohjan, johon täytetään kylän tiedot. Tarvitsette vain tiedot palveluista sekä valokuvia! Oman maakuntanne kyläasiamies tai Suomen Kylien viestintäverkostokoordinaattori Anuliina voi tarvittaessa auttaa esityspohjan täyttämisessä.
  • Esittelydiat toimivat esityksen pohjana. Niiden lisäksi kylät pääsevät näyttämään esimerkiksi esittelyvideoita, kuvakollaasi tai muuta netistä löytyvää materiaalia omalta kylältä. Ja kaikkein tärkeimpänä: esittelyn aikana pääsette omin sanoin kertomaan, mikä tekee juuri teidän kylästänne mahtavan paikan asua ja elää!
HUOM: Suomen Kylät, maakunnalliset kyläyhdistykset ja paikalliset kyläyhdistykset eivät lähtökohtaisesti harjoita minkäänlaista kiinteistönvälitystoimintaa (pois lukien joidenkin kyläyhdistysten lainopillisesti asianmukainen, yritysmuotoinen välitystoiminta). Kylälle asumaan -iltojen sisältönä ja tarkoituksena on tarjota virtuaalinen esittelykierros kyliin ja edesauttaa niiden näkyvyyttä ja uusasukasmarkkinointia.