Ajankohtaista

Suomen Kylien uudeksi viestintäsuunnittelijaksi Anssi Ketonen

Uutiset

Suomen Kylien viestintäsuunnittelijaksi valittiin Anssi Ketonen, joka on aiemmin toiminut Varsinais-Suomen Leader-ryhmien ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen yhteisenä viestintäasiantuntijana. Hän aloitti Suomen Kylien viestintäsuunnittelijana maaliskuun alussa. Aiemmin Ketonen on työskennellyt mm. YLE:n paikallistoimituksissa uutisankkurina ja toimittajana.

“Olen erittäin innoissani uudesta työtehtävästäni Suomen Kylien valtakunnallisena viestijänä. Maaseudun kehittäminen ja kylien positiivinen pöhinä ovat kiinnostaneet viime aikoina myös mediaa. Esimerkiksi citymaalaisuus on trendi, jossa on suuri mahdollisuus viestinnällisesti markkinoida kylien edullisempaa asumista vaihtoehtona. Kylien brändi on kiinnostava ja on hienoa päästä kehittämään kylätoiminnan viestintää valtakunnallisesti.” summaa Ketonen.

Kylien viestintä kiinnostaa valtakunnallisesti, sillä avoimeen virkaan tuli yhteensä 88 hakemusta. ”Hakemusvyöry ja hakijoiden kova taso oli iloinen yllätys”, toteaa Suomen Kylien puheenjohtaja Petri Rinne. ”Ehkä olemme nyt pääsemässä mukaan kansainväliseen trendiin, jossa lifestyle-muuttaminen ja monipaikkaisuus houkuttaa myös nuoria ikäluokkia: ‘ei enää duunii, painan puita uuniin, syvemmälle skutsiin meen’, kuten JVG asian ilmaisee”, Rinne kommentoi.

 

Anssi Ketonen

anssi.ketonen@suomenkylat.fi

045 249 1162