Ajankohtaista

Susanna Laitila Veva-hankkeen projektipäälliköksi!

Uutiset

Alavuden Seinäjärven kylältä kotoisin oleva Susanna Laitila valittiin Vetovoimainen ja vastaanottava kylä 2022 eli Veva-hankkeen projektipäällikköksi. Hän on aloittanut tehtävässään Suomen Kylien tiimissä 1.9. Laitila viimeistelee opintojaan Vaasan yliopistossa ja valmistuu pian hallintotieteiden maisteriksi.

Laitilalle Veva-hanke ja kyläkehittäminen on tullut tutuksi, sillä hän työskentelee myös Eteläpohjalaiset kylät ry:n Landemia hankkeessa. Tämän lisäksi hän on ollut kotikylänsä kyläyhdistystoiminnassa mukana pienestä pitäen.

”Odotan innolla, että päästään yhdessä kehittämään kyliä Vevan tiimoilta. Minut tavoittaa sähköpostilla susanna.laitila@suomenkylat.fi tai puhelimella 0451554113. Pidetään yhteyttä! <3:llä Susanna”, fiilistelee uusi projektipäällikkö Laitila.

Veva-hankkeen keskeisenä tavoitteena on auttaa paikallisyhteisöt tunnistamaan ja havaitsemaan paremmin yhteiskunnallisen roolinsa osallisuutta ja yhteisöllisyyttä tarjoavina tahoina. Veva-hanke on kahden Leader-alueen rahoittama vuoden mittainen hanke, jonka tavoitteena on antaa työkaluja ja tukea kylien osallisuuden edistämiseksi. Hankkeessa on projektipäällikön lisäksi toinen työntekijä.