Ajankohtaista

Tervetuloa uusille sivuillemme – uudella ilmeellä!

Uutiset

Olemme päivittäneet kylätalomme ja vaihtaneet värimme oranssiksi. Tervetuloa tutustumaan uusiin sivuihimme sekä ilmeeseemme!

Uusi logomme kunnioittaa aiempaa kylätaloon perustunutta tunnusta, mutta ilme on selkiytynyt ja saanut seurakseen sekä juurevuutta että tulevaisuusajattelua.

-Logo yhdistää kyläläiset yhteisöksi ja juurevuuden eteenpäin katsomiseen, juuri ne asiat, jotka yhdistyvät kylätoiminnassa yhdeksi kokonaisuudeksi, sanoo Suomen Kylät ry:n tiedottaja Sofia Tuisku.

Uudessa logossa kylätalon ja -yhteisön juuret ovat historiassa, mutta samalla raidoista muodostuu ylöspäin suuntaava nuoli. Kylätalon tekevät kyläläiset, ja kokonaisuus syntyy pienistä tekijöistä.

Tunnuksen muotouduttua käytiin vielä keskustelua ilmeen väristä, ja some-äänestykseen saatiin useampi sata vastaus. Tulos ei ollut yksiselitteinen, mutta perusteluiden pohjalta hallitus päätyi valitsemaan oranssin ilmeen pääväriksi.

-Oranssi väri toi monelle mieleen energisyyden, toimeliasuuden sekä valon ja lämmön. Kun yhdistimme nämä mielikuvat toiminta-ajatukseemme, oli selkeää, että juuri oranssi kuvaa toimintaamme parhaiten, sanoo järjestön puheenjohtaja Petri Rinne.

Uuden ilmeen on suunnittelut markkinointiviestintätoimisto Propaganda.

Verkko-osoitteen päivityttyä myös työntekijöiden sähköpostit vaihtuvat muotoon @suomenkylat perjantaina 30.11.