Ajankohtaista

Haku auki! Suomen Kylät ry etsii uutta toiminnanjohtajaa

Uutiset


TOIMINNANJOHTAJA

Olisitko sinä meille sopiva modernin maalaisuuden puolestapuhuja?

Tehtäväsi keskiössä kietoutuvat yhteistyö, verkostot ja luottamus.

Jos joku on varmaa, niin se, ettei tylsyyttä joudu tuntemaan. Tässä tehtävässä riittää ulottuvuuksia. Suomen Kylien toiminnanjohtajana vastaat yhdistyksen operatiivisesta johtamisesta ja hallinnosta, kehität toimintaa yhdessä hallituksen kanssa, toimit henkilöstön esihenkilönä ja maakunnallisten kyläyhdistysten ja Leader-ryhmien toimarien toimarina, pääset tekemään yhteiskunnallista vaikuttamista sekä edustamaan meitä.

Ydintiimi koostuu viidestä asiantuntijasta. Työskentelemme ympäri Suomen pääsääntöisesti etänä, vaikka toimistomme sijaitsee Perniössä. Tämän vuoksi sinun ei tarvitse miettiä omaa sijoittumistasi Suomen kartalla. Etätyötä tekevien johtamisessa on omat näkökulmansa, jotka toivomme sinun tiedostavan. 

Millainen osaaminen ja kokemus auttavat sinua menestymään tehtävässä:
🏡 Toimintaympäristön tuntemus: Yhdistystoiminnalla on omat ominaispiirteensä ja nämä ovat sinulla tiedossa. Ymmärrät, mistä on kyse, kun puhutaan maakunnallisista kyläyhdistyksistä ja Leader-ryhmistä. 
🏡 Henkilöstöjohtaminen: Olet jo kerryttänyt kokemusta siitä, kun harteillasi ovat esihenkilön ilot, vastuut ja velvollisuudet. 
🏡 Verkostojen johtaminen ja yhteiskehittäminen: Suhteiden rakentaminen on sinulle luontaista ja pyrit vuorovaikutteiseen päätöksentekoon. 
🏡 Hankeosaaminen ja muut rahoituslähteet: Toimintamme pyörii suurimmalta osalta valtionavun turvin. Tavoitteenamme on monipuolinen hankesalkku ja lisäksi tarvitsemme myös muita rahoituslähteitä.
🏡 Edustaminen: Viihdyt roolissa, jonka avulla vahvistat mainettamme ja otat kantaa meille tärkeisiin ajankohtaisiin asioihin. Tämä tarkoittaa myös sitä, että työ ei aina sijoitu jämptisti toimistoaikoihin.
🏡 Viestintä: Tiimissä tulee työskentelemään viestintäpäällikkö, mutta roolissasi on viestintä vahvasti mukana. 

Emme etsi ihmeidentekijää. Meille on tärkeintä, että perusasiat ovat kunnossa ja Suomen Kylät on jatkossakin näkyvä, tarpeellinen ja aikaansaava toimija.

Näillä seikoilla pyrimme innostamaan sinua hakemaan tehtävään:
🍯 Tässä valtakunnallisessa tehtävässä pääset näkemään ja kokemaan uusia asioita sekä tulet löytämään itsesi mitä yllättävimmistä tilanteista. 
🍯 Yksin ei tarvitse tehdä, eikä kaikkea osata itse. Sinulla on aina takanasi tiimin, hallituksen ja verkoston tuki.
🍯 Vaikka tietyt asiat kuuluvat tehtävänkuvaasi, pääset varmasti hyödyntämään myös omia vahvuuksiasi toiminnan kehittämisessä.
🍯 Meillä on valmistumassa uusi strategia vuoden lopulla. Pääset mukaan viimeistelyyn ja juurruttamaan strategiaa arkeen sekä osaksi toimintaa.
🍯 Tiimimme on vahvistumassa. Etsimme samanaikaisesti tämän tehtävän kanssa viestintäpäällikköä ja alkavaan hankkeeseen projektipäällikköä.
🍯 Toimintaamme on tällä hetkellä trendikästä. Kukapa ei haluaisi työskennellä aallon harjalla?

Toiminnanjohtajan palkkahaarukka on 5 000–6 000 euroa kuukaudessa. Toivoisimme, että saisimme sinut joukkoomme viimeistään marraskuun aikana.

Tuntuuko siltä, että tässä olisi seuraava askel polullasi? Odotamme jo hakemustasi ja tutustumista sinuun. Lähetä hakemuksesi täältä löytyvän linkin kautta 11.8.2024 mennessä: https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/4687850-suomen-kylat-ry-toiminnanjohtaja

Jos jokin jäi vielä mietityttämään, voit kysyä tehtävästä lisää Suomen Kylien puheenjohtaja Arto Pirttilahdelta numerosta 0500 114 434. Kumppanina tässä rekrytoinnissa toimii Töitä Suomesta Oy, joten prosessista ja muista teknisistä seikoista saat lisätietoa Riikalta joko riikka.koskinen@toitasuomesta.fi tai 050 354 5028.