Ajankohtaista

Suomen Kylien Palkintogaala 2021 järjestetään Maaseutuparlamentin yhteydessä 29.9. klo 18.00

Uutiset

Tilaisuudet

Suomen Kylien palkintogaala 2021

Palkintogaalassa on tarjolla glamouria ja säihkettä, kun Kurikan lavalle nostetaan parrasvaloihin paikalliskehittäjät eri puolelta Suomea. Suomen Kylät ry:n järjestämässä tilaisuudessa luovutetaan palkinnot Vuoden Kylälle ja palkitaan Vuoden Maaseutukasvo, Vuoden Nuori Paikallistoimija, Vuoden Maaseututoimija ja Kylätoiminnan Tiennäyttäjät. Palkinnot jaetaan henkilöille, jotka ovat tehneet erityisen ansiokasta työtä paikalliskehittämisen eteen.

Gaalatunnelmaa nostattamassa stand up -koomikko Jack Björklund. Tilaisuuden juontajina toimivat Jenni Levävaara ja Anssi Ketonen. Palkintoja jakamassa Suomen Kylien puheenjohtaja Petri Rinne. Tänä vuonna lanseerataan myös uusi palkinto, joka on Suomen Kylien nuorisojaoston Vuoden Nuori Paikallistoimija -tunnustus. Tunnustuksen jakavat nuorisojaoston puheenjohtaja Karoliina Ahtiainen ja jaoston jäsen Nina Kuusisto-Huuskonen. Palkintogaalan suora lähetys Kurikasta alkaa kello 18 ja tilaisuus päättyy noin klo 19.30.

Tilaisuutta voit seurata suorana yllä olevasta ruudusta, tästä linkistä tai Maaseutuparlamentin tapahtuma-alustalta ilmoittautumalla mukaan maksuttomaan Maaseutuparlamentti-tapahtumaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!