Ajankohtaista

Tutustu Teamsiin -koulutuskierros maakunnissa

Uutiset

Maakunnalliset kyläyhdistykset ja Suomen Kylät järjestävät yhteistyönä Teams-koulutusta maakuntien alueiden kylätoimijoille

Teams-peruskoulutus on suunnattu avoimesti kaikille kyläyhdistysten ja toimikuntien aktiiveille sekä Suomen Kylien kaupunginosatoiminnassa mukana oleville, jotka haluavat kehittää perustaitojaan etäkokoustyökalujen hallinnassa ja oppia erityisesti Teams-sovelluksen ominaisuuksista. Samalla tutustutaan etäkokousetikettiin ja käytännön vinkkeihin kokouksenjärjestäjälle.

Onko etäkokoustaminen sinulle uutta tai kaipaatko muistinvirkistystä?

Tule mukaan koulutukseen! Käymme rauhalliseen tahtiin läpi Teamsin perusteita alkeista lähtien. Samalla kuulet myös muista yleisimmistä etäkokoussovelluksista, joita voit kokeilla. Lopuksi käymme läpi osallistujien kysymyksiä (voit esittää kysymyksiä myös ilmoittautumislomakkeella).  Koulutuksen tarkoituksena on tutustuttaa osallistujat etäkokousten järjestämiseen omassa yhdistystoiminnassanne ja rohkaista kokeilemaan uusia työkaluja.
Pohjois-Pohjanmaan 11.5. (Pohjois-Pohjanmaan Kylät ry):
Etelä-Pohjanmaan 20.5. (Eteläpohjalaiset Kylät ry):
Keski-Pohjanmaan koulutus 25.5. (Keskipohjalaiset Kylät ry):
Keski-Suomen koulutus 31.5. (Keski-Suomen Kylät ry):

Osallistuminen
Voit osallistua koulutukseen tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen välityksellä. Sinulla ei tarvitse olla ladattuna Teams-sovellusta omalle laitteellesi, vaan voit osallistua myös internet-selaimen kautta. Tämä vaihtoehto aukeaa sinulle valittavaksi silloin, kun liityt kokoukseen.
 
Aika: Oman maakuntasi koulutuspäivänä klo 18.00-19.30
Paikka: Teams-kokous (ilmoittaudu mukaan oman maakuntasi koulutukseen, niin sinulle toimitetaan sähköpostitse linkki koulutukseen). 
Kouluttaja: Suomen Kylät / viestintäverkostokoordinaattori Anuliina Frantti
Kysyttävää tai pulmatilanne: Anuliina Frantti, anuliina.frantti@suomenkylat.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 
 

Valtakunnallisesti paikallisen puolesta