Kylät

Löydä luontosi.

Näetkö itsesi istumassa punamullalla maalatun mummonmökin portailla, linnunlaulusta ja aamukahvista nauttien? Vai onko haaveissasi itse rakennettu talo sinisenä kimmeltävän järven rannalla? Voi myös olla, että mielessäsi on jo pitkän aikaa kutkuttanut ajatus paluusta juurille.

Tervetuloa kylään!

Kunnat ja kylät ovat koonneet omille sivustoilleen tietoa maaseutuasumisen mahdollisuuksista ja palveluista. Linkkien takaa löydät tietoa esimerkiksi myynnissä olevista tonteista ja kiinteistöstä. Kannattaa myös kurkata kylien omat sivut ja esittelyvideot! Listaa täydennetään jatkuvasti.
Haluaisitko tietää enemmän kylistä? Kartalta löydät lisätietoja kuntien meille ilmoittamista maallemuuttajan palveluista.

Close
Find Nearby Share Location Get Directions

Haluaisitko kyläsi tiedot esiin tälle sivulle?

Rakennamme parhaillaan maallemuuttosivuja, jotka tuovat kylien ja maaseututaajamien asumismahdollisuudet suuren yleisön ulottuville.

Mitä tietoja kylästä tarvitaan?

  1. Kylän perustiedot: Nimi, sijaintikunta/-kaupunki & maakunta.
  2. Linkki kylän nettisivujen etusivulle: Jos näitä ei ole, niin linkki kylän somekanavaan.
  3. Linkki suoraan kylän asumismahdollisuuksista kertovalle sivulle: Tällainen voi olla esim. kylän oma talo- ja tonttipörssi tai vaikkapa kunnan tonttisivut.
  4. Muu haluamanne linkki: Esimerkiksi muuttajatarina tai kylän esittelyvideo Youtubessa.
  5. Kylän yhteyshenkilön yhteystiedot: Nämä tulevat vain Suomen Kylien tietoon, jotta sivustouudistuksen jälkeen voimme ottaa yhteyttä ja saamme kylän tietoja täydennettyä.

Kylän tiedot ja täydennyspyynnöt voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen: posti@suomenkylat.fi

Mainitsethan viestissä myös, että on kyse Maalleasumaan.fi-sivulle tulevista kylän tiedoista.

Lisätiedot: Maallemuuttoasiamies Johanna Niilivuo, Suomen Kylät ry I johanna.niilivuo@suomenkylat.fi | 045 341 0384