Avoimet Kylät

Avoimet Kylät -päivä

Kesäkuun toisena lauantaina kylät kutsuvat sinut kylään!

Avoimet Kylät -päivä on Suomen suurin kylätapahtuma!

Kiitos kaikille vuoden 2024 tapahtuman järjestäjille ja vierailijoille!

Oletko valmis kokemaan unohtumattoman päivän täynnä paikallista kulttuuria, yhteisöllisyyttä ja ainutlaatuisia elämyksiä? Avoimet Kylät -päivä kutsuu sinut mukaan juhlaan, joka järjestetään 8.6.2024 valtakunnallisesti jo kymmenettä kertaa!
 
Luvassa on vauhdikasta menoa ja unohtumattomia hetkiä, kun yli 150 000 innokasta kylämatkailijaa valtaa kylät ympäri Suomen. Tapahtuma tuo sadat kylät parrasvaloihin ja lähimatkailukohteiksi, sillä päivä on täynnä kylien lumoa ja elämää. Päivä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä lähelle kyläelämää ja suomalaista maaseutua. Tavoitteena on nostaa kylät matkailukohteiksi ja sekä rohkaista uusia asukkaita löytämään kodin kylien sydämestä.
 
Haluamme sinut mukaan osallistumaan, tutustumaan ja nauttimaan kylien tarjoamasta monipuolisesta ohjelmasta, joka sisältää perinteisten pihakirppisten lisäksi paikallisia herkkuja ja monenlaisia aktiviteetteja kyläbingosta kyläralliin.
 
Päivä on tarkoitettu kaikille kyläyhdistyksien tai vastaavien yhdistysten järjestämille tapahtumille. Tapahtumaan ilmoittautuminen on helppoa ja maksutonta.
 
Tapahtuman löydät somesta aihetunnisteilla:
#avoimetkylät #ylpeydelläkylästä #TeeSeKylillä
 
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä paikalliset yhdistykset, kylät, Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset ja Leader-ryhmät.
 
 
 

Kaikki tapahtumat löydät Avoimet Kylät -päivän kartalta!

Zoomaa lähemmäksi, niin löydät tapahtumat läheltäsi! Kartta latautuu hitaasti, sillä siellä on yli 600 kohdetta. Tapahtuman lisätiedot ja linkit avautuvat klikkaamalla tapahtumaa. Huom! Liilasta merkistä avautuu useampi samalla sijainnilla oleva tapahtuma.