Tapahtumat

Kylälle asumaan -illat

Tapahtuma alkaa: 14.4.2021,

Tapahtuma päättyy: 14.4.2021,

Kylälle asumaan -illat kutsuvat tutustumaan kyliin etänä 14.4, 28.4, 12.5 ja 26.5!

INFOA KYLISTÄ JA KYLÄLLÄ ASUMISESTA KIINNOSTUNEILLE:

Illan aikana 3-4 kylää samalta maantieteelliseltä alueelta esittäytyy kiinnostuneille osallistujille. Näiden virtuaalisten kierrosten aikana kylät kertovat palveluistaan ja siitä, mikä tekee heidän kylästään hyvän paikan asua ja elää.
Tervetuloa mukaan tutustumiskierroksille, katsojien ilmoittautumislinkki ensimmäiseen iltaan julkaistaan pian!

INFOA KYLILLE:

Onko kylänne kiinnostunut lähtemään mukaan iltaan ja kertomaan kylällänne asumisesta esimerkiksi muuttamisesta tai kakkosasumisesta kiinnostuneille osallistujille? Jos kylällänne on olemassa myytäviä tai vuokrattavia tontteja tai kiinteistöjä, tai esimerkiksi kyläkaava, niin teidän kannattaa ilman muuta markkinoida itseänne asuinpaikkana!
Ilmoittautukaa mukaan Kylälle asumaan -iltaan!
  • Sovittuja päivämääriä: 14.4, 28.4, 12.5 ja 26.5. Valitsemme näihin ensimmäisiin iltoihin osallistuvat kylät maantieteellisesti alueittain. Jos kiinnostuneita kyliä on runsaasti, iltojen järjestämistä jatketaan kesällä ja syksyllä.
  • Kylät pääsevät kertomaan palveluistaan, aktiviteeteistaan ja vetovoimatekijöistään, tonteistaan, vapaista taloistaan ja muusta, mikä voi kiinnostaa muuttajia, jotka etsivät kotia tai kakkosasuntoa kyliltä.
  • Suomen Kylät auttaa matalalla kynnyksellä mukaan! Tuotamme esittelyä varten valmiin, johdonmukaisen esityspohjan, johon täytetään kylän tiedot. Tarvitsette vain tiedot palveluista sekä valokuvia! Oman maakuntanne kyläasiamies tai Suomen Kylien viestintäverkostokoordinaattori Anuliina voi tarvittaessa auttaa esityspohjan täyttämisessä.
  • Esittelydiat toimivat esityksen pohjana. Niiden lisäksi kylät pääsevät näyttämään esimerkiksi esittelyvideoita, kuvakollaasi tai muuta netistä löytyvää materiaalia omalta kylältä. Ja kaikkein tärkeimpänä: esittelyn aikana pääsette omin sanoin kertomaan, mikä tekee juuri teidän kylästänne mahtavan paikan asua ja elää!
HUOM: Suomen Kylät, maakunnalliset kyläyhdistykset ja paikalliset kyläyhdistykset eivät lähtökohtaisesti harjoita minkäänlaista kiinteistönvälitystoimintaa (pois lukien joidenkin kyläyhdistysten lainopillisesti asianmukainen, yritysmuotoinen välitystoiminta). Kylälle asumaan -iltojen sisältönä ja tarkoituksena ei ole tontti- tai kiinteistömarkkinointi, vaan haluamme tarjota virtuaalisen esittelykierroksen kyliin ja edesauttaa niiden näkyvyyttä.