Tapahtumat

Webinaari: Edistä yhdistysten diginäkyvyyttä & kuntasi veto- ja pitovoimaa

Tapahtuma alkaa: 14.12.2023, 09:00

Tapahtuma päättyy: 14.12.2023, 10:00

Järjestäjä: SataKylät ja Varsinais-Suomen Kylät ry

Tervetuloa mukaan Digikylät maalla asumisen edistäjinä -hankkeen webinaariin to 14.12. klo 9-10. Aiheenamme on Edistä yhdistysten diginäkyvyyttä & kuntasi veto- ja pitovoimaa.
Tilaisuuden aloittavat hankkeen toteuttajat SataKylät ry:n ja Varsinais-Suomen Kylät ry:n kyläasiamiehet Hanna Ruohola ja Tauno Linkoranta kertomalla miksi yhdistysten diginäkyvyyden edistäminen on tärkeää. Samalla he perustelevat, miksi kuntien pitäisi kannustaa yhdistyksiä lisäämään tietonsa valtakunnalliseen yhdistysrekisteriin Lähellä.fi. Seuraavaksi Euran kunnan vt. kunnanjohtaja Kari Kankaanranta avaa näkemyksiään yhdistysten merkityksestä kunnan veto- ja pitovoimalle.
Kuntamarkkinoinnin asiantuntija ja hankkeen yhteistyökumppani CYF Digitalin Susanna Lahtinen esittelee kuntamarkkinointipalvelu Know Your Hoodsin (Hoods.fi), jossa näytetään Lähellä.fi-integraation ansiosta nyt myös yhdistystietoja. Lisäksi hän kertoo, miten Lähellä.fi:stä voidaan tehdä kuntien omille verkkosivuille yhdistysrekisteri. Lopuksi Liedon kaupungin elinvoima-asiantuntija Marja-Leena Hämäläinen jakaa parhaat vinkkinsä, miten he ovat aktivoineet yli 50 yhdistystä lisäämään tietonsa Lähellä.fi:hin.
Ilmoittaudu mukaan linkistä bit.ly/digikylat-ilmoittaudu.
Tervetuloa mukaan!
-Hankkeen toteuttajat
Lisätietoa: Valtakunnalliseen yhdistysrekisteri Lähellä.fi on Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittama, ja se kokoaa järjestöjen ja yhteisöjen tuen, toiminnan ja tapahtumat yhteen osoitteeseen, sekä edistää kansalaistoiminnan näkyvyyttä Suomessa.

Lisätietoja

Hanna Ruohola, 044-357 6181, hanna.ruohola@satakylat.fi