Ajankohtaista

Haku auki! Suomen Kylät ry etsii uutta viestintäpäällikköä

Uutiset


Kuinka usein avautuu viestinnän ammattilaiselle tehtävä, jossa pääsee vapauttamaan luovuutensa, toteuttamaan itseään usealla osa-alueella ja jossa voi työskennellä ihan mistä päin Suomea tahansa? 

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ

Oletko törmännyt Suomen Kylien kampanjoihin #SuomenSurkeinKylätie tai #VaikuttajaKylässä? Suomen Kylät on menestyksekkäästi lisännyt näkyvyyttä ja tunnettuuttaan viimeisten parin vuoden aikana. Nyt on etsinnässä intoa ja raikkaita ajatuksia pursuava ideanikkari, joka ottaa homman haltuunsa. 

Viestinnän ihmisenä pystyt hahmottamaan, mitä kaikkea yhdistyksessä työskennellessä voi laskeutua työpöydällesi. Hakemuslomakkeelle olemme listanneet esimerkkejä siitä, millaisista tehtävistä sinulla saattaa olla jo aikaisempaa kokemusta. Kaikkea ei tarvitse osata, kunhan suhtaudut innolla siihen, että pääset oppimaan uutta. 

Viestintäpäällikkönämme pallo on sinulla, mutta osaava tiimi ja verkostot ympärilläsi ovat mukana pelissä. Pienessä tiimissä ei kenenkään passaa olla liian mustasukkainen omasta tontistaan, vaan jokainen antaa panoksensa yhteisen tavoitteen eteen. 

Suomen Kylien oman viestinnän toteuttaminen on yksi tulokulma, mutta pakettiin kuuluu myös kyläyhdistysten ja Leader-ryhmien viestinnän tukeminen ja aktivoiminen. Jakamallasi ammattitaidolla on suuri merkitys koko verkoston viestinnän toteutumiselle.

Tiimi työskentelee pääsääntöisesti etänä. Perniöstä löytyy toimistomme, jossa on myös podcast-studio. Mistä tahansa töitä tehdäänkään, yhteistyö on jatkuvaa tiimin, verkostojen ja sidosryhmien kanssa. Asioiden edistämistä helpottaa, jos erilaisissa ryhmissä työskentely on sinulle luontevaa ja olet haluttu yhteistyökumppani. 

Jos sydämesi sykkii maaseudulle, sen kehittämiselle ja toimintaympäristö on sinulle entuudestaan tuttu, on se eduksi meille kaikille. Pääset tekemään merkityksellistä työtä, jonka vaikutukset pystyt näkemään ja me muut saamme jakaa tämän kanssasi. 

Etsimme sinua tositarkoituksella kokoaikaiseen ja vakituiseen tehtävään. Palkkaa maksamme työpanoksestasi 3600 euroa kuukaudessa. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian.

Tyypillisesti työhön haetaan ansioluettelolla ja hakemuskirjeellä. Mitäpä jos valkoiselle pohjalle kirjoitetun hakemuskirjeen sijaan lähestyisitkin meitä jollain muulla tavalla? Valinta on sinun! 

Joko lähti ideat ja suunnitelmat liikkeelle? Jos näin kävi, niin ei kun hakemuksen tekoon. Aikaa sinulla on 11.8.2024 asti laittaa hakemuksesi täältä löytyvän linkin kautta: https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/4687368-suomen-kylat-ry-viestintapaallikko

Jos jokin jäi vielä mietityttämään, voit kysyä tehtävästä lisää Suomen Kylien puheenjohtaja Arto Pirttilahdelta puhelimitse 040 686 2604. Kumppanina tässä rekrytoinnissa toimii Töitä Suomesta Oy, joten prosessista ja muista teknisistä seikoista saat lisätietoa Riikalta joko riikka.koskinen@toitasuomesta.fi tai 050 354 5028.