Ajankohtaista

Etsimme osa-aikaista ja vikkelästi viestivää kampanjakoordinaattoria Suomen Kylät ry:n monipaikkaiseen tiimiin!

Uutiset

Työsuhde: 15.4.2024 – 30.9.2024 tai sopimuksen mukaan.  

Palkka: Kokonaisajan palkka kampanjakoordinaattorilla olisi 2800e/kk. Määräaikaisuuden ja osa-aikaisuuden syy on hankerahoitus. Kampanjakoordinaattori työskentelisi 60 % työajalla ja 1680 €/kk palkalla 5,5 kuukautta. Kampanjakoordinaattori työskentelee noin kolme päivää viikossa tai tekee lyhennettyä työaikaa. Työ on pääosin etätyötä. Työ edellyttää jonkin verran matkustelua.  
 
Työnkuva tiiviisti: Kampanjakoordinaattori suunnittelee, avustaa ja toteuttaa EU-viestintähankkeen työpaketteja ja Suomen Kylien viestinnän ja vaikuttamisen kampanjoita.  

SUOMEN KYLÄT RY – Finlands Byar rf on osallisuus- ja monipaikkaisuusjärjestö, joka vahvistaa kylä- ja korttelitoiminnan, monipaikkaisuuden, maallemuuttajien sekä Leader-ryhmien edun tekemistä. Me edistämme 3 500 kyläyhdistyksen, 19 maakunnallisen kyläyhdistyksen ja 53 Leader-ryhmän paikallislähtöistä kehittämistyötä. Teemme valtakunnallista vaikuttamistyötä paikallisuuden puolesta. Yhdistämme paikalliset toimijat valtakunnalliseksi verkostoksi, jossa hyödynnetään osaamista ja kehitetään yhdessä uutta.  

Mitä me teemme kanssasi? Toteutamme kampanjoita, koulutuksia ja tempauksia, joilla saamme kylä– ja korttelitoiminnan näkyviin. Valitsemme keväisin valtakunnallisen Vuoden kylän ja kilpailu on yksi tunnetuimmista aluekilpailuista Suomessa. Järjestämme vuosittain Avoimet Kylät-tapahtuman kesäkuussa, joka kokoaa yli 120 000 vierailijaa kyliin. Kesäisin kylät elävät kukoistustaan ja tuemme kestävää kotimaan kylämatkailua. Järjestämme koulutuksia ja tapahtumia, joissa verkostoidutaan ja opitaan uutta. #VaikuttajaKylässä-kampanjalla tuomme suosittuja some-vaikuttajia tutustumaan kyläyhdistyksiin ja idyllisiin kyliin. Näiden kampanjojen avuksi ja lisäresurssiksi etsimme nyt osa-aikaista kampanjakoordinaattoria.  

KAMPANJAKOORDINTAATTORIKSI ETSIMME

  • Kampanjakoordinaattori työskentelee osa-aikaisesti Kyläläiset EU-päättäjiksi 2024-viestintähankkeessa ja Suomen kylien viestinnässä ja kesäkampanjoissa. Suomen Kylät ry on saanut Eurooppa-tiedotukselta 15 000 euron hankerahoituksen vuodelle 2024.  
  • Kampanjakoordinaattori järjestää EU-vaalien vaalipaneelin ja sen striimauksen. Kampanjakoordinaattori toteuttaa, tukee ja kehittää Suomen Kylien viestintää. Työtehtäviin kuuluvat: esitteiden, ilmoitusten ja markkinointimateriaalien tuottamista ja tilaamista, sosiaalisen median kanavien sisällöntuotantoa ja hankeviestinnän tukea.
  • Voit olla esimeriksi viestinnän, yhteiskuntatieteiden, tapahtumatuotannon tai järjestöalan opiskelija tai vastavalmistunut. 
  • Sydän sykkii some-viestinnälle, Suomen maaseudulle ja sen idyllisille kesäkylille! Sinua kiinnostaa viestiä kylä- ja maaseututeemoista räväkästi ja rohkeasti. 
  • Etsimme itseohjautuvaa, nopeasti oppivaa, heittäytyvää ja idearikasta viestintäuransa alkuvaiheen aloittelijaa, jolla on näyttämisen nälkää ja joka haluaa auttaa meidän kampanjamme onnistumaan.  

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen: rekry@suomenkylat.fi su 7.4. klo 21.00 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Aleksi Koivisto, aleksi.koivisto@suomenkylat.fi – soittoaika tehtävään on ke 27.3. klo 15.00–17.00.  

Haastattelut kampanjakoordinaattorille pidetään Teamsilla esim. to 11.4. klo 14–16 välissä tai pe 12.4. klo 10–15 välisenä aikana. Haastattelijoina toimivat toiminnanjohtaja Suomen Kylät ry:n toiminnanjohtaja Aleksi ja EU-viestintähankkeen ohjausryhmän puheenjohtaja Reena.