Ajankohtaista

Etsimme viestintäharjoittelijaa / kesätyöntekijää monipaikkaiseen tiimiin! 

Uutiset

 
Suomen Kylät ry on monipaikkaisuus- ja osallisuusjärjestö, jossa työskentelee 10 työntekijää. Etsimme etätyöhön viestintäharjoittelijaa / kesätyöntekijää kevääksi ja kesäksi 2023.  

Työtehtävät:  
Harjoittelijan työtehtävät ovat järjestön viestintää, vaikuttajaviestintää ja viestintään linkittyvää tapahtumatuotantoa. Tässä työssä pääset kehittymään osana valtakunnallisen yhdistyksen mahtavaa viestintätiimiä, johon kuuluvat viestintäpäällikkö, toiminnanjohtaja, viestintäassistentti, maallemuuton asiantuntija ja järjestökoordinaattori.  

Työharjoittelu on paikkariippumaton etätyö, joka sisältää paljon itsenäistä työskentelyä. Työn ohjaajina toimivat viestintäpäällikkö ja toiminnanjohtaja. Työharjoittelu sisältää työtehtäviä kylillä ja matkustusta myös ilta- ja viikonloppuaikoina. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan plussaksi.  

Harjoittelijan tehtäviä ovat muun muassa sisällöntuotanto eri somealustoille, valokuvaus tapahtumissa, haastattelujen tekeminen, mainostuotanto Canva-ohjelmistolla, videoeditointi, verkkosivujen päivitys ja KyläAreenan tapahtumatuotannon avustavat tehtävät. Harjoittelijalla on mahdollisuus päästä mukaan laatimaan Suomen Kylien EU-vaaliohjelmaa. Kevään aikana avustat meitä vaikuttamaan hallitusneuvotteluihin ja tarjoamaan tietoa päättäjille.  

Ajankohta ja kesto:  
Etsimme harjoittelijaa / kesätyöntekijää neljän kuukauden työsuhteeseen. Harjoittelu sijoittuisi ajanjaksolle:  
1. jakso 17.4.-30.6. – 2,5 kuukautta  
2. jakso 1.8.-15.9. – 1,5 kuukautta  

tai Yhtäjaksoisesti koko harjoittelu 1.5.–30.8. 4 kuukautta. 

  • Palkkaus: 1400e/kk. Työ sisältää satunnaisia kotimaan matkapäiviä. 
     
  • Lisätietoja voi tiedustella Suomen Kylien toiminnanjohtajalta: soittoaika on to 9.2. klo 14.00–16.00 tai viestintäpäälliköltä: soittoaika on ke 8.2. klo 13-15.00. 
     
  • Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 15.2. klo 12.00 mennessä osoitteeseen rekry@suomenkylat.fi  
     
  • Haastattelut toteutetaan to 23.2. klo 14.00–17.00 tai pe 24.2. klo 14.00 – 16.00