Ajankohtaista

Haku auki! Suomen Kylät ry etsii projektipäällikköä

Uutiset


KYLÄVARA-HANKE

Lokakuussa käynnistyy valtakunnallinen Kylävara-hankkeemme. Hankkeen taustalla on huomio siitä, että yhteiskunnan turvallisuus nojaa yhä enemmän kansalaisten ja järjestökentän toimintaan. Ei kuitenkaan ole olemassa selkeää kyläturvallisuuden toimintamallia, joka toisi kylätoimijat ja viranomaistahot yhteen.

Hankkeen tavoitteena on koota yhteen ja selkeyttää aikaisemmin tehtyä kyläturvallisuustyötä, jossa Suomen Kylät on toiminut aktiivisesti.  Hankkeessa luotavaa toimintamallia kehitetään yhdessä kylien, kuntien, hyvinvointialueiden ja viranomaistoimijoiden kanssa.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Jotta hankkeemme saavuttaa toivotut tulokset, jonkun on pidettävä langat käsissään. Olisitko se sinä? 

Tässä tehtävässä omalla työllä on konkreettinen vaikutus kylissä asuvien ihmisten elämään. Jos turvallisuus ja paikalliskehittäminen kiinnostavat, niin nyt olemme asian ytimessä.  

Projektipäällikkönä tehtävänäsi on: 

  • Luoda kyläturvallisuudelle yhteneväinen toimintatapa, Kylävara-konsepti
  • Kylävara-tietojen keräämiseen ja tallentamiseen liittyvä yhteistyö
  • Viranomaisyhteistyön rakentaminen ja vahvistaminen
  • Yhteistyöverkoston luominen, kehittäminen ja ylläpito
  • Tilaisuuksien järjestäminen ja pitäminen
  • Tiedottaminen, mediayhteistyö ja sidosryhmätyöskentely
  • Hankkeen käytännön koordinointi, raportointi ja hallinto
  • Seurata hankkeen toteutusta ja tavoitteiden saavuttamista


Hankkeeseen palkataan keväällä 2025 viestintäkoordinaattori työpariksesi.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta isojen kokonaisuuksien hallinnasta. Olet toiminut verkostoissa ja ymmärrät, mitä hedelmällinen yhteistyö sinulta edellyttää. Jotta et lähde aivan tyhjästä etenemään, ovat kylätoiminta ja turvallisuuskenttä sinulle tuttuja.

Meillä työskennellään pääsääntöisesti etänä ja hanke on valtakunnallinen, joten asuinpaikallasi ei ole vaikutusta työsi tekemiseen. Rooliin kuuluu kuitenkin matkustamista ja oman auton käyttömahdollisuus olisi hyvä olla. Ajoittain töitä saattaa olla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työsuhteen kesto on 1.10.2024 – 31.10.2026 ja palkkaus 3600 euroa kuukaudessa.

Jos sinä olet etsimämme henkilö pitämään hankkeemme raiteillaan, lähetä hakemuksesi viimeistään 11.8.2024 täältä: https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/4701107-suomen-kylat-ry-projektipaallikko

Jos heräsi kysymyksiä, niihin saat vastauksia Suomen Kylien Johanna Niilivuolta, joka löytyy hankehakemuksen takaa. Johannan tavoitat numerosta 045 341 0384 seuraavina ajankohtina ≫ 5.8. klo 13–14 ja 7.8. klo 10–11. Tarvittaessa hakuprosessista voi soittaa myös hallituksen puheenjohtaja Arto Pirttilahdelle numeroon 040 686 2604.