Ajankohtaista

Haku auki! Suomen Kylät Ry etsii toiminnanjohtajaa

Uutiset

Suomen Kylät ry on valtakunnallinen paikallisen kehittämisen järjestö. Yhdistys toimii kylätoiminnan, Leader-ryhmien ja kaupunginosayhdistysten eduntekijänä. Suomen Kylät edustaa noin 4 000 kyläyhdistystä ja -toimikuntaa, 19 maakunnallista kyläyhdistystä ja 54 seudullista Leader-ryhmää. Suomen Kylät – Finlands byar on kaksikielinen organisaatio, jolla on myös ruotsinkielistä toimintaa.

 

Suomen suurin paikalliskehittäjien verkosto etsii uuteen työtehtävään

TOIMINNANJOHTAJAA

johtamaan ja kehittämään toimintaansa.

 

KEITÄ OLEMME?

Suomen Kylät ry on paikalliskehittäjien valtakunnallinen järjestö. Ketterän ja pienen ydinorganisaatiomme arjessa korostuvat itsenäisyys ja verkostoituminen. Kulttuurimme kannustaa ottamaan vastuuta ja jokainen hoitaa oman tonttinsa. Olemme haluttu yhteistyökumppani, joka ei polje paikallaan, vaan haluamme jatkuvasti uudistua ja suunnata katseemme kohti tulevaa.

MITÄ TULET LÖYTÄMÄÄN TYÖPÖYDÄLTÄSI?

Vastuullasi on ympäri Suomen sijoittuneen järjestön operatiivinen johtaminen. Olet tärkeässä roolissa talouden ja toiminnan suunnittelussa, jota teet yhdessä henkilöstön, yhdistyksen hallituksen ja puheenjohtajiston kanssa. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen sekä sisäisten ja ulkoisten suhteiden hoito kuuluvat olennaisesti ydintehtävääsi. Tavoitteenasi ovat myös järjestön tunnettuuden kasvattaminen ja digitalisaation edistäminen henkilökuntamme ja hallituksemme sisäisissä toimintatavoissa. Tehtävät eivät luonnollisesti rajoitu vain edellä mainittuihin, vaan toiminnanjohtajana eteesi tulee monipuolisia haasteita toimintaympäristöstäsi.

MITÄ TOIVOMME SINULTA?

Tässä meille tärkeässä toimenkuvassa osaamisesi varmistaa sekä omasi että organisaation menestymisen. Toiveenamme on löytää henkilö, joka tuntee toimikenttämme, jolta löytyy järjestöosaamista ja jolla on kokemusta rahoituksen hankinnasta. Pidämme kuitenkin mielessä sen, että joskus myös ulkopuolinen näkemys voi olla hyvästä.

Toivomme sinulta hyviä johtamistaitoja ja ennen kaikkea etsimme nykyaikaista johtajaa. Keskustelevaa, kuuntelevaa ja innostavaa persoonaa, jonka toiminta perustuu avoimuuteen ja luottamukseen, mutta jolta tarvittaessa löytyy rohkeutta puuttua hankalimpiinkin tilanteisiin. Muita ratkaisevia osaamisalueita ovat esiintymistaidot, maaseutupolitiikan tuntemus sekä taloudellinen ymmärrys ja kyky tuottaa sujuvaa tekstiä. Järjestön ruotsinkielisen toiminnan ja kansainvälisen yhteistyön vuoksi myös kielitaito on tärkeässä osassa.

MIKSI VALITSISIT MEIDÄT?

Tätä pohtiessamme mietimme, ketäpä tällainen paikka ei kiinnostaisi. Tarjolla on määriteltyjä tehtäviä, mutta osaan työtehtävistä voit itse vaikuttaa omien ideoiden ja osaamisen kautta. Rooli on uusi ja näkyvä myös mediassa. Pääset toiminnallasi vaikuttamaan siihen, miten se tulee muodostumaan, mutta ennen kaikkea miltä huominen maaseudulla ja kylissä näyttää. Yhdessä osaavan ja tunnollisen henkilöstömme kanssa voit johtaa nopeasti kasvaneen Suomen Kylät ry:n entistäkin vahvemmaksi.

 

Päätoimipaikkamme sijaitsee Perniössä, mutta toimimme monipaikkaisesti ja työskentelemme pääsääntöisesti etänä. Kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen olemme kaavailleet palkkasi olevan 5000–7000 euroa kuukaudessa.

Heräsikö kysymyksiä? Puheenjohtaja Petri Rinne vastaa niihin numerossa 040 555 3232 sekä 17.8. klo 14.00–15.00 että 31.8. klo 9.00–10.00. Mikäli olet paikallisesta toiminnasta palavasti innostunut johtamiskykyinen kehittäjä ja maaseudun tuntija, täytä hakemus palkkatoiveineen 3.9.2021 mennessä tämän linkin kautta!