Ajankohtaista

Rekry: Etsimme viestintäsuunnittelijaa

Uutiset

Edellisen viestijämme siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen viestintäsuunnittelijaa vastaamaan järjestömme viestinnästä.

Etsimme monipuolista viestinnän tekijää, joka saa asiat sujumaan ja toimii luontevasti verkostoissa. Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen tehtävään, jossa pääset toimimaan osana valtakunnallista paikalliskehittäjien verkostoa.

Viestintäsuunnittelija vastaa järjestömme viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Oman järjestömme viestinnän kokonaisuuden lisäksi työhön kuuluu viestintämateriaalien valmistelua ja suunnittelua jäsenjärjestöille. Viestintäsuunnittelija osallistuu maaseutuviestijöiden verkoston toimintaan ja valtakunnallisen Leader-viestinnän toteuttamiseen.

Tehtävään kuuluu tiedotteiden, kannanottojen ja erilaisten verkkotekstien kirjoittamista. Työssä vastaat usean verkkosivuston ylläpidosta, minkä vuoksi WordPress-julkaisujärjestelmän tunteminen on etu. Viestimme aktiivisesti sosiaalisessa mediassa, ja viestijänä tehtäviisi kuuluu myös sosiaalisen median kanavien kokonaisuudesta vastaaminen. Tehtävään kuuluu jonkin verran yksinkertaisia taittotöitä ja visuaalisen materiaalin tuottamista kanaviimme.

Odotamme…

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta viestinnän tehtävistä, minkä lisäksi maaseudun kehittämisen tunteminen on sinulle eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa kirjoitustaitoa ja kokemusta erilaisten tekstien tuottamisesta, kokemusta verkkosivujen ylläpidosta (WordPress) ja sosiaalisen median suunnitelmallisesta käytöstä, perustaitoja visuaalisesta suunnittelusta ja Adoben ohjelmistoista (ainakin Adobe Photoshop, InDesign). Toivomme, että sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn, olet organisointikykyinen ja omaat erinomaiset yhteistyötaidot.

Toimimme osana kansainvälistä paikalliskehittäjien verkostoa, minkä vuoksi hyvä englannin kielen taito on eduksi. Koska olemme kaksikielinen järjestö, myös toisesta kotimaisesta on hyötyä.

Tarjoamme…

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän ja joustavat työehdot. Pääset osaksi valtakunnallista ja kansainvälistä paikalliskehittäjien verkostoa, jossa kehitetään jatkuvasti uutta paikallisyhteisöjen parhaaksi.

Toimistotilan voimme neuvotella kumppaniverkostostamme mistä päin Suomea tahansa, ja työ on mahdollista myös etätyönä. Tehtävä edellyttää ajoittaista matkustusvalmiutta. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on 3000 euroa.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtajamme Petri Rinne, p. 040 555 3232.

Hae 31.1. mennessä:

Hakemukset pyydetään toimittamaan 31.1.2020 mennessä sähköisesti järjestösihteeri Marianne Liitelälle, os. marianne.liitela(at)suomenkylat.fi. Toivomme liitteeksi videotervehdystä jossa voit vaikka esittää ideoita siitä, kuinka juuri sinä kehittäisit Suomen Kylät ry:n viestintää.