Ajankohtaista

Rekry: haemme viestintäassistenttia uuteen työtehtävään

Uutiset

Suomen suurin paikalliskehittäjien verkosto etsii uuteen työtehtävään 

VIESTINTÄASSISTENTTIA ETÄTYÖHÖN 

tukemaan järjestön viestintää ja tuottamaan sisältöä kanaviimme. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan paikkariippumattoman työn kehittyvässä järjestössä. 

KEITÄ OLEMME? 

Suomen Kylät ry on valtakunnallinen paikallisen kehittämisen järjestö. Yhdistys toimii kylätoiminnan, Leader-ryhmien ja kaupunginosayhdistysten eduntekijänä. Suomen Kylät edustaa noin 4 000 kyläyhdistystä ja -toimikuntaa, 19 maakunnallista kyläyhdistystä ja 54 seudullista Leader-ryhmää. Suomen Kylät – Finlands byar on kaksikielinen organisaatio, jolla on myös ruotsinkielistä toimintaa. Olemme haluttu yhteistyökumppani, joka ei polje paikallaan, vaan haluamme jatkuvasti uudistua ja suunnata katseemme kohti tulevaa. 

MITÄ TULET LÖYTÄMÄÄN TYÖPÖYDÄLTÄSI? 

Oletko kiinnostunut monikanavaisesta viestinnästä ja markkinoinnista?
Haluatko tehdä etätöitä paikkariippumattomasti? Hae meille viestintäassistentiksi 11 kuukauden työsuhteeseen vuodelle 2022!

Tehtävässään viestintäassistentti toteuttaa, tukee ja kehittää Suomen Kylien viestintää. Työtehtäviin kuuluvat:  

  • esitteiden, ilmoitusten ja markkinointimateriaalien tuottamista 
  • sosiaalisen median kanavien sisällöntuotantoa 
  • verkkosivuston päivittämistä 
  • hankeviestinnän tukea  
  • Suomen Kylien henkilöstön ja verkoston tukemista viestinnän työkalujen käytössä 

Työskentelet osana Suomen Kylien viestintätiimiä. Viestintätiimiin kuuluvat viestintäassistentti, järjestösihteeri, maallemuuttoasiamies, toiminnanjohtaja ja viestintäpäällikkö

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, visuaalista näkemystä, osaat päivittää Wordpress-sivustoa, olet sosiaalisen median kanavissa kuin kala vedessä ja hallitset Adoben kuvanmuokkaus- ja taitto-ohjelmat.

Tehtävän hoitamisessa tarvitaan erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä organisoida ja priorisoida asioita.

PALKKAUS JA TYÖSUHDE

Haku on auki ke 19.1.2022 klo 18 asti. Työsuhde alkaisi helmikuussa 2022 tai sopimuksen mukaan ja tarjoaisimme 11 kuukauden määräaikaisen työsuhtee. Määräaikaisuuden peruste on määräaikainen hankerahoitus. 

Tehtävän palkkaus on 2750 euroa / kk. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia.

Hakijoilta pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina
1) Ansioluettelo pdf-tiedostona
2) Työhakemus (max 2 sivua) pdf-tiedostona
3) Työnäyte: Suomen Kylät ry järjestää kestävän kehityksen viikon syksyllä 2022. Suunnittele teemaviikolle some-julkaisu Instagramiin. (Pdf-tiedostona)

Haastattelut toteutetaan to 27.1. ja pe 28.1. Teamsin kautta etänä tai Helsingissä/Tampereella hakijan toiveiden mukaan.  

LISÄTIETOJA  

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekry@suomenkylat.fi ke 19.1.2022 mennessä. 

Heräsikö kysymyksiä? Soittele meille ti 11.1. klo 09.00 – 13.00 välisenä aikana. 

Toiminnanjohtaja Aleksi Koivisto puh. 040-5091365
Viestintäpäällikkö Anssi Ketonen puh. 045 249 1162