Ajankohtaista

Rekry: Työtä kaikille -hanke hakee työvalmentajaa Uudellemaalle

Uutiset

Työtä kaikille – Jobb för alla – hankkeemme etsii osaavaa työvalmentajaa läntiselle Uudellemaalle.

Alueellinen työvalmentaja tukee työllisyyspoliittisessa hankkeessa työllistettyjä kyläavustajia heidän työllistymisprosessissaan. Työvalmentajan tehtävänä on poluttaa asiakas avoimille työmarkkinoille työsuhteeseen tai auttaa häntä löytämään uusi ura ammatillisen koulutuksen avulla.

Työvalmentaja on hankkeen keskeinen asiantuntija ja projektipäällikön työpari.

Asiakkaitamme ovat läntisellä Uudellamaalla kylä- ja kaupunginosayhdistyksiin työllistyneet kyläavustajat ja työkokeilijat. Työvalmentajan työtehtäviin kuuluu asiakkaan yksilöllisen työllistymisen tukeminen. Keskeisessä osassa ovat työnantajayhteistyö sekä sidosryhmätyö.

Tehtävä vaatii työelämän tuntemista, aktiivista otetta sekä toimivaa verkostoyhteistyötä. Työ on liikkuvaa, siksi oman auton käyttö on tarpeen.

Jätä hakemus sähköpostitse viimeistään 20.1.2020 juhani.nenonen(at)suomenkylat.fi tai postitse: Suomen Kylät ry, Työtä kaikille –hanke, Lupajantie 1, 25500 Perniö

 

Edellytyksenä tehtävänhoitoon on soveltuva tutkinto, riittävä työkokemus sekä hyvä motivaatio. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen taito.

Toivomme hakijalta hyvää vuorovaikutustaitoa asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työhön.  Kokemus projekti- ja tiimityöstä sekä työelämätuntemus on hakijalle eduksi. Arvostamme alan työkokemusta, alueen ja työhallinnon tuntemusta, järjestökokemusta, ja koulutusosaamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Pojektipäällikkö Juhani Nenonen, puh. 045 111 52 22

Lisätietoja hankkeesta löydät täältä.

Palkkaus           2700 €/ kk

Työ alkaa          sopimuksen mukaan / 1.3.2020

Työaika             kokoaikatyö, etätyömahdollisuus.

Työn kesto       1.3.–31.12.2020

Haku päättyy   20.1.2020