Ajankohtaista

Suomen Kylät ry:n kampanjakoordinaattoriksi Venla Anttila

Uutiset

Suomen Kylät ry:n kampanjakoordinaattoriksi on valittu medianomi Venla Anttila. Kampanjakoordinaattori toteuttaa Kylien Ääni 2024-viestintähanketta ja auttaa Suomen Kyliä kampanja- ja viestintäprojekteissa kesäkaudella viestien esimerkiksi kylämatkailusta ja idyllisistä kesäkylistä. Venla oli yksi viidestä suositusta sosiaalisen median vaikuttajasta, jotka osallistuivat järjestön Vaikuttaja Kylässä-opintoretkelle kesäkuussa 2023 Etelä-Pohjanmaan kylissä.

– Venlan työtausta järjestöissä, mainostoimistossa ja some-vaikuttajana on loistava meille. Venlan kanssa pääsemme toteuttamaan EU-vaalikampanjaamme ja kehittämään Vaikuttaja Kylässä-opintoretken toista tuotantokautta. Venlan viestintäosaamisella, ilolla ja innolla hurmaamaamme nuoret ja varttuneemmatkin suomalaiset löytämään kauniit kesäkylät ja yhteisöllisen kylätoiminnan, iloitsee toiminnanjohtaja Aleksi Koivisto.

Suomen Kylät ry on saanut valtioneuvoston kanslian Eurooppa-tiedotukselta määrärahan edistää maaseudun asukkaiden äänestysaktiivisuutta kesäkuun EU-vaaleissa. Kampanjakoordinaattori työskentelee syyskuun loppuun asti osana Suomen Kylät ry:n monipaikkaista 7 työntekijän tiimiä.

– Mahtavaa päästä jatkamaan työtä Suomen monipuolisten kylien ja yhteisöjen kanssa! Haluan auttaa tuomaan esille upeita kyliä, tapahtumia ja tarinoita, joita maamme on täynnä, toteaa kampanjakoordinaattori Venla Anttila.