Ajankohtaista

Ylpeydellä kylästä -kampanja käynnistyi!

Uutiset

 

Ylpeydellä kylästä -kampanja 

Suomen Kylät ry käynnistää Ylpeydellä kylästä -somehaastekampanjan! Suomen Kylät ry haastaa kaikki kertomaan mikä asia itselle tärkeässä paikassa saa kokemaan ylpeyttä. Mistä löytyy sinun sielunmaisemasi? Mikä on parasta sinun kylälläsi?

Voit joko vastata saamaasi haasteeseen tai laittaa uuden haasteen käyntiin tekemällä somejulkaisun aiheesta #Ylpeydelläkylästä eli mitä haluat nostaa esille omasta tai muusta itsellesi tärkeästä kylästä tai korttelista. Julkaisu voi olla kuvia, tekstiä tai molempia yhdessä. Muistathan käyttää kampanjan hastagia #ylpeydelläkylästä sekä #kylännimi (esim. #Lantula) ja laittaa haasteen eteenpäin! Kampanjan pääkanavia ovat Facebook ja Instagram. Voit myös merkitä Suomen Kylät mukaan julkaisuun merkinnällä @suomenkylät. 

Mistä aiheesta voisin tehdä Ylpeydellä kylästä -julkaisun someen?

Julkaisun aiheena voi olla vaikkapa sinulle rakas kylämaisema tai kylän yhteinen saavutus. Se voi olla kuva tai tarina kylästä, jossa sinulla on juuret tai joka on tehnyt sinuun lähtemättömän vaikutuksen. Yrittäjä tai kylätoimija voi kertoa kylän yhteisöllisyydestä tai mitä upeita tuotteita ja palveluita kylältä saa. 

Joulukuun aikana tuomme yhteistyökumppanimme kanssa myyntiin Ylpeydellä kylästä -tuotteita, joihin on mahdollista saada myös oman kylän nimi.

Kampanjan tavoitteena on kertoa maaseudusta hyvän elämän paikkana ja hyvinvoinnin lähteenä. Haluamme nostaa esille myös sen, että kaupungissakin asuva voi kokea olevansa kyläläinen esimerkiksi monipaikkaisuutensa tai juuriensa kautta. Myös kaupunginkortteli voi muodostaa yhteisöllisen kylän! 

Luodaan yhdessä positiivista puhetta kylistä, sillä Suomen jokaisesta kolkasta löytyy kylä, joka ansaitsee päästä esille! 

Lisätiedot ja kysymykset:

Maallemuuttoasiamies Johanna Niilivuo, johanna.niilivuo@suomenkylat.fi, 045 341 0384

Tallenna Ylpeydellä kylästä -logot täältä itsellesi (klikkaa hiiren oikeanpuoleista näppäintä ja valitse “Tallenna kuva”):

Ylpeydellä kylästä -logoa ei ole tarkoitettu kaupalliseen käyttöön. Muuhun kampanjointiin sitä saa vapaasti käyttää!

#YlpeydelläKylästä mustalla tekstillä png

YlpeydelläKylästä valkoisella tekstillä png

#StoltöverByn med svart text png

#StoltöverByn med vit text png