KYLÄTOIMINNAN VALTAKUNNALLISET KOULUTUS- JA NEUVOTTELUPÄIVÄT 8.–9.12.2021

Toivotamme Sinut tervetulleeksi syyskauden 2021 kylätoiminnan valtakunnallisille koulutus- ja neuvottelupäiville, jotka järjestetään keskiviikkona ja torstaina 8.–9.12.2021 Tampereella Hotelli Scandic Koskipuistossa (Koskikatu 5, 33100 Tampere).

Päivät on suunnattu kaikille kyläasiamiehille (maakunnalliset, seudulliset ja kuntakohtaiset) sekä maakunnallisten kyläyhdistysten puheenjohtajille ja muille luottamushenkilöille ja toimihenkilöille. Pyydämme kutsun saaneita välittämään tätä kutsua eteenpäin kyseisille tahoille ja henkilöille.

Kylätoiminnan koulutus- ja neuvottelupäivien ohjelma pdf-tiedostona

Kylätoiminnan koulutus- ja neuvottelupäivillä on käytössä koronapassi

Koronapassi eli EU:n koronatodistus on oltava mukana tulosteena tai kuvanäkymänä mobiililaitteesta. Kirjautumalla sähköiseen Omakanta-palveluun saat todistuksen täydestä koronarokotekattavuudesta, negatiivisesta koronatestituloksesta tai vaaditun aikarajan sisällä sairastetusta koronataudista. Koronapassin lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveystietoja. Katso myös usein kysyttyä koronapassista (kanta.fi).

  1. Lataa koronapassi Omakanta-palvelusta.
  2. Valmistaudu esittämään koronapassin QR-koodi saavuttaessa tilaisuuteen tulosteena tai mobiililaitteelta.
  3. Muistathan, että tilaisuudessamme on edelleen voimassa vahva maskisuositus.

 

Olemme varanneet Hotelli Scandic Koskipuistosta huonekiintiön ja varatut huoneet jaetaan osanottajille ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset osallistumisesta tulee tehdä 22.11.2021 mennessä ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy täältä.

Seuraamme koronatilannetta ja virallisia ohjeistuksia ja varaudumme neukkareiden toteuttamiseen hybridinä tai jopa kokonaan etänä. Joka tapauksessa keskeiset osat ovat katsottavissa myös etänä Teamsin välityksellä. Ilmoittautumislomakkeella pyydämme ilmoittamaan, mikäli osallistut vain mahdollisiin etäosioihin. Fyysisesti paikanpäälle tuleville annamme vielä tarkemmat koronaan liittyvät ohjeistukset lähempänä neukkareita.

Hinnat:

1 HH-majoitus + ruokailut 175 €

2 HH-majoitus + ruokailut 135 €

Ruokailut ilman majoitusta 75 €

Iltaohjelma ja -ruokailu ke 8.12.:

Vietämme illan ohjelmineen, karaokeineen ja ruokailuineen ravintola Tillikassa (Hämeenkatu 14), joka sijaitsee pienen kävelymatkan (200 m) päässä hotellilta. Koko ravintola on varattu meidän yksityiskäyttöömme. Ilmoittautumislomakkeessa pyydämme ilmoittamaan etukäteen osallistumisesta iltaohjelmaan ja -ruokailuun ja valitsemaan alku- ja pääruoan, jälkiruoka on kaikille sama (ruokailun hinta 20 € lisätään laskuun).

Suomen Kylät ry laskuttaa ruokailupaketin ja majoitukset päivien jälkeen. Jokainen vastaa matkakustannuksistaan.

Kategoriat: Tilaisuudet

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *