Suomen Kylät tempaisee kylämummojen, -pappojen ja kylätalojen puolesta – kylätalolta ei lamppu sammu!


Tiedote 30.3.2023 Suomen Kylät ryMe emme halua leikkauksia maaseudulle. On tullut aika hurmata suomalaiset ja suuri yleisö kylien ja maaseudun puolelle Käärijän Cha cha cha -kappaleen tahtiin!

Suomen Kylät ry haluaa vaikuttaa hallitusneuvotteluihin. On tärkeää, että maaseudun elinvoimaa tuetaan ja kylätaloilla on toimintaa! Me kylä- ja Leader-vaikuttajat laitamme liikkeelle talkoita ja hyvinvointia. Haluamme hallitusohjelmaan kirjauksen kustannustehokkaista kyläpalvelubusseista. Pidämme huolta jokaisesta kylämummosta ja -papasta. Samalla pidämme huolta nuorista. Esitämme maaseudun lähikoululisää, joka tukisi kyläkouluja ja kaventaisi oppimiseroja. Esitämme monipaikkaisuuden tueksi valtion etätyöstrategiaa. Etätyö lisää hyvinvointia, vahvistaa maaseutua ja samalla tuo valtion kiinteistömenoihin säästöä. Nyt on meidän aikamme vaikuttaa!

Julkaisemme Käärijän Cha cha cha -kappaleeseen tehdyn tanssivideon. Videon sanoma on, että Kylätalolta ei lamppu sammu! Jotkut väittävät, että maaseudulta viimeinen sammuttaa valon. Tämä väite ei pidä paikkaansa. Me sytytämme maaseudulle sellaisen diskopallon, että nämä juhlat eivät ihan heti ole loppumassa. Nyt yllätetään suomalaiset! Kannustamme kylien asiat hallitusohjelmaan ja samalla Käärijä voittoon Euroviisuissa.

Video on kuvattu yhteistyössä Villähteen Kyläyhdistyksen ja Päijät-Hämeen Kylien kanssa.

Video on julkaistu Suomen Kylien Instagramissa, Youtubessa, TikTokissa ja Facebookissa.

Videon kuvaus ja editointi: Anssi Ketonen, Suomen Kylät ry. Kampanjalogon suunnittelu ja toteutus: Simo Siirilä, Suomen Kylät ry. Tanssikoreografiat Aleksi Koivisto, Suomen Kylät ry. Kuvausjärjestelyt: Tiina Västilä, Päijät-Hämeen Kylät ry

Julkaisulupa masteriin: Warner Music Finland Oy

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Anssi Ketonen,
viestintäpäällikkö Suomen Kylät ry
anssi.ketonen@suomenkylat.fi
045 249 1162

Kampanjan graafinen materiaali
Simo Siirilä, viestintäassistentti Suomen Kylät ry
simo.siirila@suomenkylat.fi
045 3410 394

 

 

Kampanjan logot

Lataa tästä kampanjan virallinen logo itsellesi käyttöön ja levitä sanomaa! Kylätalolta ei lamppu sammu!